It'S SKIN Retinoidin Cream

Kód: 541
929 Kč
Skladem

Vysoce účinný krém proti vráskám s obsahem retinolu a hydratačních složek. Dodává pleti pevnost a pružnost a pomáhá posilovat kožní bariéru. Textura krému je lehká, jakoby našlehaná a dobře vstřebatelná. Jeho složení podporuje tvorbu kolagenu a celkově pleť omlazuje a sjednocuje její barvu.

Detailní informace

Garance Doručení
Garance doručení
a vrácení peněz
Online Poradenství
Neváhejte mě kontaktovat na tel. č. 721 639 729

Detailní popis produktu

Klíčovou složkou krému je Retinol, který je v přípravcích proti stárnutí pleti hojně používán. Retinol, derivát vitaminu A, je zlatým standardem pro obnovu pleti, pomáhá odstraňovat známky stárnutí a podporuje rovnoměrný tón pleti. V krému je obsažen speciálně vyvinutý lipozomální retinol v koncentraci 0,002%, který se uvolňuje postupně po delší dobu, tím se také zmenšuje riziko zarudnutí nebo podráždění, které bývá u přípravků s retinolem velmi obvyklé.

Riziko podráždění snižují ještě další zklidňující složky podporující hydrataci a posílení kožní bariéry (skvalen z rostlinných olejů, kys. hyaluronová a ceramid NP). Výhodou krému It´S Skin Retinoidin je, že je šetrný, ale přitom velmi účinný.

Další důležitou obsaženou látkou je peptid (acetylhexapeptid-8), který pomáhá viditelně zpevnit, posílit pleť a znásobuje účinky retinolu proti stárnutí pleti. Díky acetylhexapeptidu, který je považován za vynikající, neinvazivní alternativu botoxu, obnovuje přirozenou bariéru pleti a pomáhá vázat vodu, čímž zlepšuje pružnost pokožky a udržuje hydrataci.

Aktivní látky

  • Retinol (vitamin A) je název, který se používá pro molekulu vitaminu A. Může být rostlinného nebo živočišného původu (maso, mléko, rybí olej, vejce) a lze jej vyrobit i synteticky. Používá se hlavně jako složka kosmetiky a farmaceutických výrobků. Retinol je brán jako účinný prostředek pro snižování známek předčasného stárnutí pleti, působí jako antioxidant. Přidává se hlavně do anti-agingové péče. Ovlivňuje produkci kolagenu a elastinu a brání jejich degradaci.
  • Adenosine je účinný prostředek proti vráskám, protože má schopnost zvyšovat syntézu kolagenu. Se svými vlastnostmi stimulující kolagen také prospívá pružnosti a hydrataci pokožky. Rovněž skvěle podporuje opravu a hojení tkání. Produkty péče o pleť s adenosinem jsou schopny léčit drobné škrábance, řezné rány, popáleniny a další zranění. Adenosine je bezpečnou a prospěšnou složkou, která je vhodná pro všechny typy pleti.
  • Niacinamid (vit. B3) má protizánětlivé účinky, je to skvělý spojenec v boji proti akné. Pomůže zredukovat pupínky, stahuje také rozšířené póry a snižuje produkci kožního mazu. Také si poradí s mastnou pletí, ale s přehledem zvládne i suchý nebo smíšený typ. Zlepšuje texturu pokožky a rozjasňuje tón pleti.
  • Ceramid NP je důležitý hydratátor, udržuje zdraví kožní bariéry, zpomaluje stárnutí a zabraňuje dehydrataci pleti.
  • Skvalen (Squalane) je tzv. „suchý olej“, který se díky své struktuře velice snadno a rychle vstřebává do pokožky. Má antioxidační účinky a pomáhá pokožku chránit proti slunečnímu záření. Svým složením je velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Absorbuje do sebe toxiny i těžké kovy a pomáhá tak chránit pokožku proti vnějšímu prostředí. Skvalen pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáhá dalším účinným látkám k lepšímu roztírání a vstřebávání. Je nekomedogenní, vhodný pro mladou a problematickou pleť, ovšem pomáhá také snižovat výskyt vrásek.
  • Peptid (Acetyl Hexapeptide-8) je syntetický nízkomolekulární biomimetický peptid s účinkem proti vráskám jako botox.  Pomáhá vázat vodu, hydratovat pleť a obnovovat kožní bariéru. Je považovaný za velmi účinnou neinvazivní variantu botoxu. Stimuluje syntézu kolagenu a často se používaná v kosmetice jako látka pro oční okolí.
  • Kyselina hyaluronová je polysacharid běžně se vyskytující v přírodě. Její struktura je poměrně jednoduchá, avšak její vlastnosti se mění podle vzrůstající velikosti molekuly a jejího prostorového uspořádání. Tvoří jednu z hlavních součástí mezibuněčných hmot a tkání organismů. Všeobecně KH váže na sebe velké množství vody, účinně hydratuje, vyhlazuje a změkčuje pokožku a je nápomocná při hojení jizev. Posiluje pevnost a pružnost pokožky, podporuje tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken. Používá se i k výplni vrásek v plastické chirurgii. Je k dispozici v několika verzích, z nichž každá poskytuje jiné výhody pro vaši pokožku.
  • Vitamín E (Tocopheryl Acetate) je přesněji vzato souhrnné označení pro celou řadu různých látek. Vitamíny E tvoří skupinu látek rozpustných v tucích, které hrají pro lidský organismus klíčovou roli. Nejznámější, a také co do množství nejčastěji zastoupené, jsou přitom takzvané tokoferoly – i to je důvod, proč se, pokud se obecně mluví o vitamínu E, většinou myslí právě tato skupina. Vitamín E lze přijímat nejen v potravě, ale také prostřednictvím kůže.

Použití

Ráno nebo večer naneste na vyčištěnou pleť obličeje a krku přiměřené množství a jemně vklepejte. Ideálně nanášejte před použitím krému ještě sérum It´S Skin Retinoidin, zvýší se tím omlazující účinek. Vyhněte se okolí očí a přes den vždy používejte širokospektrý opalovací krém.

Ačkoli má přípravek IT’S SKIN Retinoidin složení s nízkou dráždivostí, někomu se může na začátku používání objevit zarudnutí a šupinatění způsobené zvýšenou obnovou buněk.

Upozornění: Přípravky s retinolem se nedoporučují používat těhotným a kojícím matkám. Vždy se poraďte se svým lékařem před použitím jakýchkoli nových výrobků v těhotenství nebo při kojení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: